Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti opisuje kako www.emixmarket.com („web lokacija“ ili „mi“) prikuplja, koristi i otkriva vaše lične podatke kada posetite ili kupite sa Veb lokacije.
Prikupljanje ličnih podataka
Kada posjetite Web lokaciju, prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, vašoj interakciji sa Web stranicom i informacije potrebne za obradu vaših kupovina. Takođe možemo prikupiti dodatne informacije ako nas kontaktirate za korisničku podršku. U ovoj Politici privatnosti sve informacije koje jedinstveno mogu identifikovati pojedinca (uključujući podatke u nastavku) nazivamo „ličnim podacima“. Pogledajte donju listu za više informacija o tome koje lične podatke prikupljamo i zašto.
Informacije o uređaju
Primjeri prikupljenih ličnih podataka: verzija Web pregledača, IP adresa, vremenska zona, podaci o kolačićima, koje web stranice ili proizvodi pregledavate, pojmovi za pretraživanje i način interakcije sa web lokacijom.
Svrha prikupljanja: učitavanje web stranice tačno za vas i provođenje analitike korištenja web lokacije radi optimizacije naše stranice.
Izvor sakupljanja: Prikuplja se automatski kada pristupite našoj web lokaciji koristeći kolačiće, datoteke dnevnika, web beacons, oznake ili piksele.
Otkrivanje podataka u poslovne svrhe: dijeli se s našim procesorom.
Informacije o narudžbi
Primjeri prikupljenih ličnih podataka: ime, adresa za naplatu, adresa za isporuku, podaci o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica, adresa e-pošte i broj telefona.
Svrha prikupljanja: pružiti vam proizvode ili usluge za ispunjavanje našeg ugovora, obraditi vaše podatke o plaćanju, organizirati otpremu i dostaviti vam račune i / ili potvrde narudžbe, komunicirati s vama, provjeriti naše narudžbe za potencijalni rizik ili prevaru, i kada su u skladu sa preferencijama koje ste podijelili s nama, pružit će vam informacije ili oglašavanje u vezi s našim proizvodima ili uslugama.
Izvor sakupljanja: prikupljeno od vas.
Otkrivanje podataka u poslovne svrhe: dijeli se s našim procesorom.
Informacije o korisničkoj podršci
Primjeri prikupljenih ličnih podataka: 
Svrha prikupljanja: pružanje korisničke podrške.
Izvor kolekcije: prikupljeno od vas.
Objavljivanje u poslovne svrhe:
Maloljetnici
Web lokacija nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina. Ne namerno prikupljamo lične podatke od dece. Ako ste roditelj ili staratelj i smatrate da nam je vaše dijete pružilo lične podatke, kontaktirajte nas na donju adresu i zatražite brisanje.
Dijeljenje ličnih podataka
Vaše lične podatke delimo sa dobavljačima usluga kako bi nam pomogli da pružamo naše usluge i ispunimo naše ugovore s vama, kao što je gore opisano. Na primjer:
Shopify koristimo za napajanje naše internet trgovine. Više o tome kako Shopify koristi vaše lične podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Vaše osobne podatke možemo podijeliti u skladu sa važećim zakonima i propisima, odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštititi svoja prava.
Bihevioralno oglašavanje
Kao što je gore opisano, vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Na primjer:
Koristimo Google Analytics kako bi nam pomogao da shvatimo kako naši kupci koriste Web lokaciju. Ovdje možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše lične podatke: https://policies.google.com/privacy?hl=hr. Google Analytics takođe možete isključiti ovdje: https://tools.google.com/ dlpage / gaoptout.
Sa našim oglašivačkim partnerima dijelimo informacije o vašoj upotrebi Web lokacije, vašim kupovinama i vašoj interakciji s našim oglasima na drugim web lokacijama. Neke od ovih podataka prikupljamo i dijelimo izravno s našim oglašivačkim partnerima, au nekim slučajevima i korištenjem kolačića ili drugih sličnih tehnologija (na što možete pristati, ovisno o vašoj lokaciji).
Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcionira, možete posjetiti obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative („NAI“) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.
Možete se odjaviti od ciljanog